آپدیت بدم: وقتی نوشتن پست قبلی با گوشی تموم شد و رفتم بالا سر غذا دیدم کل آبش تبخیر شده و یکمم تهش سوخته

از ده تا ۳ تاش که باز شده بود هیچی، اون ۷ تا که مونده بود اینقدر برگاش سفت بود که خودم بازش کردم و موادش که مزه بهشت میدادو با رب انار خوردم و بد نبود فقط نمیدونم چرا مرحله رول زدن و جوشوندن رو انجام دادم؟ همون موادشو اون اول خالی میخوردم 

به هرحال شاید سفت بودن برگش به خاطر این بود که به جای یکساعت و خورده ای، ده دقیقه یا یه ربع روی گاز قل خورد 

تجربه خوبی بود و من دیگه اگه خواستم باز مجدد دلمه درست کنم کلی چیز یاد گرفتم و دفعه بعدی احتمالا خوب دربیاد‌، البته اینقدر زحمت داره که حال درست کردنشو دفعه بعدی ندارم

الانم ته دلم یکم درد میکنه، شاید به خاطر اینه که مزه بهشت میداد؟ :))